Handmatig Scrapen

Data scrapen is niet altijd een automatisch proces. Het kan namelijk zo maar zijn dat het platform waar de gegevens vanaf gehaald moeten worden het niet toe laat om gescraped te worden. In deze gevallen is er altijd nog de oplossing om handmatig te scrapen.

Tijdbesparend

Het opzoeken van data en registreren daarvan is normaal gesproken voor u een tijdrovende klus die naast de hoeveelheid tijd de nodige kosten met zich mee brengt. Dus waarom zou u er niet voor kiezen om deze tijd en kosten aanzienlijk te verminderen en deze anders in te zetten.

Ongeacht de hoeveelheid data hebben wij binnen no-time een team voor u geformeerd die zo snel mogelijk aan de slag kan.

Verwerken van hoeveelheid gegevens uitbesteden

Behalve het handmatig opzoeken van gegevens zijn onze teams ook in staat om handmatig grote hoeveelheden gegevens te verwerken. Ook dit kan voor u en uw mensen een tijdrovende klus zijn.  Denk bijvoorbeeld eens aan:

Verwerken van vragenlijsten en/of enquete-formulieren
Bewerken aanpassen van Microsoft office bestanden zoals bijvoorbeeld Word en Excel
Ingescande documenten overzetten naar tekstbestanden. U kunt er voor kiezen om zelf uw bestanden in te scannen, of dit door ons te laten doen.
Digitaal verwerken van persoonsgegevens
Aanvraagformulieren
facturen of declaraties

Dit is nog maar een kleine greep uit hetgeen er handmatig digitaal verwerkt kan worden. Heeft u gegevens die u graag digitaal verwerkt wil hebben maar u bent niet zeker of dit gaat? Laat het ons dan even weten, wij denken graag met u mee.

Analyse, offerte en pilot

Alvorens wij daadwerkelijk voor u aan de slag gaan met het opzoeken of verwerken van de data maken wij altijd een grondige analyse van hetgeen ons te wachten staat. Denk bijvoorbeeld aan het soort website/platform/document waar de data vanaf gehaald moet worden. Welke gegevens moeten worden overgenomen etc.

Na deze inventarisatie ontvangt u van ons een offerte voor de werkzaamheden die we samen met u doorgelopen hebben. Na een eventueel akkoord op deze offerte zullen wij u een pilot van de gegevens leveren.

Een pilot is een klein gedeelte van de data zoals we hem daadwerkelijk op gaan leveren. Dit om er zeker van te zijn dat onze mensen de gegevens op de juiste manier verwerken. Na uw goedkeuring gaan we daadwerkelijk aan de slag met het verwerken van de gegevens.

ContactBel: 077 30 30 411